Jobb under studietiden!

Vill du lära dig mer om ekonomi eller affärsjuridik? Vill du utöka ditt kontaktnät samtidigt som du tjänar pengar under din studietid? Då är du välkommen att söka extrajobb i RekonstruktionsGruppens studentpool på vårt kontor i Stockholm.

Framförallt rekryterar vi studenter från utbildningar inom ekonomi och juridik.

Oavsett om du tar examen om ett år eller precis har påbörjat dina studier erbjuder vi dig möjligheten att jobba hos oss. Som en del av vår studentpool kommer du att tillhöra en av våra verksamhetsgrupper och få lära dig att omsätta dina akademiska kunskaper i praktiskt arbete. Genom att arbeta i studentpoolen får du en erfarenhet som är värdefull för din framtida karriär och när du är klar med dina studier har du möjlighet att få en anställning hos oss.

 

Vad vi erbjuder

När du börjar arbeta hos hos tilldelas du en handledare och får introduktion och utbildning. Arbetsuppgifterna anpassas efter din kompetens och din tidigare erfarenhet. De kommer både att bestå av administration samt mer kvalificerade uppgifter inom juridik eller ekonomi. 

Det ligger både i ditt och företagets intresse att du ska utvecklas i linje med dina önskemål. Därför kommer ditt arbete och utveckling kontinuerligt att följas upp tillsammans med ansvarig handledare. 

Att arbeta i vår studentpool ger dig ovärderliga kontakter med oss som arbetsgivare och är samtidigt en möjlighet för dig att känna av om rollen som ekonom eller jurist är rätt för dig. På RekonstruktionsGruppen uppmuntrar och värdesätter vi samarbete, eget initiativtagande, och personlig utveckling. Tillsammans skapar vi en öppen och attraktiv arbetsplats där alla trivs och har roligt. 

Som anställd i vår studentpool kommer du att vara timanställd i en av våra verksamhetsgrupper. Tillsammans med din handledare kommer du överens om hur mycket du ska arbeta. Arbetet kommer att styras av din tillgänglighet men för att båda parter ska uppleva att det skapar nytta ser vi att du i alla fall arbetar några timmar i veckan hos oss.

 

Ansökan

Skicka in ditt CV och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du passar att arbeta i vår studentpool. 

Har du frågor kring studentpoolen är du varmt välkommen att kontakta oss via formuläret nedan eller på telefon 010-20 40 401.

Välkommen med din ansökan!

studentpoolen

Martin Persson

Talent Manager