Finansieringslösningar för ditt företag

– Låt oss hjälpa dig

Omedelbar finansiering

Som företagare är det viktigt att ha tillgång till de rätta verktygen för att driva ditt företag framåt. En av de viktigaste aspekterna av detta är att ha tillgång till tillräcklig finansiering för att möta de finansiella utmaningar som nu uppkommer och möjliggöra en fortsatt framtid. Men med begränsat antal finansieringslösningar tillgängliga, kan det vara svårt att veta vilken som är bäst för din verksamhet.

Det är därför vi på Rekonstruktionsgruppen, bistar företag med av finansieringslösningar, är här för att hjälpa dig. Vi har en djup förståelse för de utmaningar som företagare står inför när det gäller finansiering, och vi är dedikerade till att erbjuda lösningar som är anpassade för att möta dina unika behov.

Olika typer av finansieringslösningar

Det finns många olika typer av finansieringslösningar tillgängliga för företagare, inklusive lån, leasing, fakturering och affärskapital. Varje lösning har sina egna för- och nackdelar, och det är viktigt att välja en som passar bäst för din verksamhet.

Behöver ni företagsekonomisk rådgivning?

Då finansiering för företag är en form av kortfristigt lån som tillhandahålls för att lösa snabba penga behov för företag. Exempelvis: 

  1. Kortfristigt lån på upp till 24 månader
  2. Tillhandahålls för snabba penga behov
  3. Löser akuta situationer

De vanligaste anledningarna till att ett företag behöver akut finansiering inkluderar oförutsedda kostnader, förfallna räkningar, brådskande investeringar och liknande.

  1. Oförutsedda kostnader
  2. Förfallna räkningar
  3. Brådskande investeringar

Tiden det tar att få finansiering varierar beroende på bolagets möjligheter att bistå med information för den initiala utvärderingen som görs, men den brukar vanligtvis ta mindre än 24 timmar från det att man har