fbpx

COVID-Jourtelefon

COVID-Jourtelefon

RekontruktionsGruppen finns här för dig som behöver hjälp att klara av de utmaningar du står inför.

Nu har vi lagt 2020 bakom oss men trots det lever många företagare kvar i den verklighet som pandemin bidragit till. Stora delar av det svenska näringslivet har drabbats hårt och få branscher, om någon, har klarat sig undan krisen. Många företagare har tvingats se sina livsverk raseras och kämpar för att företaget ska överleva.

Ibland kan det räcka med rådgivning och affärsutveckling för att vända utvecklingen. Våra duktiga rådgivare har mångårig erfarenhet och en stor kunskaps för att hjälpa företag i kris. I många fall krävs snabba och kraftfulla åtgärder vilket ofta innebär en företagsrekonstruktion. När rekonstruktionen är avslutad kan vi med stolthet se hur företagen får nytt liv och möter en ljus framtid. Vi anser att konkurs ska vara den absolut sista utvägen, när inget annat återstår att göra.

För att ge vårt bidrag till den kris som många står inför har RekonstruktionsGruppen inrättat en COVID-jourtelefon så att du och ditt företag kan få råd om de utmaningar som COVID-19 innebär. I vår kunskapsbank finns artiklar där du kan läsa mer om hur en rekonstruktion går till och du kan även finna svar på många av de frågor du som företagare troligen funderar över. Eller så väljer du den snabbaste lösningen och tar kontakt med oss redan idag så ser vi tillsammans till att ditt företag går en ljusare tid till mötes.